Székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgáltatás

Kecskeméti irodában 5.000 Ft+ÁFA/hó
(iparűzési adó Kecskeméten 1,5 %)

Újsolti irodában 10.000 Ft+ÁFA/hó
(iparűzési adó Újsolton 0 %)

Mi a székhely szolgáltatás?

Ma már a cégek jelentős része székhely szolgáltatást vesz igénybe, ami azt jelenti, hogy az Ön cége székhelye a Magyar Cégfejlesztő Kft. kezelésében lévő címen lesz.

Miért jó ez?

- sok vállalkozásnak nincs szüksége állandó üzletre, irodára (ügynökök, web áruházak, szellemi szolgáltatást, számítástechnikai tevékenységet végzők, stb.). Így a bérleti díj kidobott pénz!

- sokan nem szeretik, ha otthonukban lévő székhelyen zavarják a hatóságok (NAV, ÁNTSZ,munkaügyi felügyelők, tűzoltóság, stb.)

- vagy nem akarják, hogy szomszédaik, ismerőseik tudjanak vállalkozási tevékenységükről. Sok vállalkozó keveset van lakásán, irodájában hiszen cégügyei távollétet, utazást igényelnek. Biztonságosnak és előnyösnek látja, ha nem kell szomszédját megkérni a posta átvételére, ügyfelek tájékoztatására.

Indult már felszámolás amiatt, mert a hivatalos posta „nem kereste” vagy „címzett ismeretlen” jelzéssel ment vissza a cégbíróságra, NAV-hoz.

Mi a székhely szolgáltatás nálunk?

Az Ön cégének székhelyét a cégbíróság a Magyar Cégfejlesztő Kft. kezelésében lévő címre jegyzi be.

Minden partnerünktől kérjük a postai utánküldés szolgáltatás megrendelését.

Iparűzési adó megtakarítás székhelyszolgáltatásunkkal! Amennyiben cége székhelyét Újsolt településre jelöli meg, akkor nincs iparűzési adó fizetési kötelezettsége, mert Újsolton az iparűzési adó mértéke 0 %.

Vegye igénybe újsolti székhelyszolgáltatásunkat - mindösszesen - 10.000 Ft+ÁFA/hó áron!

Kecskeméti székhelyszolgáltatás 5.000 Ft+ÁFA/hó